Milošević: Dobili smo napadača kakvog smo hteli

Savo Milošević, Partizan - Bordo 2:1

Zadovoljan je bio Savo Milošević nakon poraza od Olimpije, prirodno zadovoljan je i nakon današnjeg trijumfa protiv Bordoa.

Milošević je posebno pohvalio Umara Sadika rekavši da je Partizan dobio onakvog centarfora kakvog je želeo.

Zadovoljan sam, kao i protiv Olimpije. Rekao sam da je zdravlje primarno, bilo je bitno videti do kog smo nivoa fizički i taktički. Mislim da tim napreduje, ovo je po našem planu, imali smo teške treninge, mogu da budem zadovoljan, bez obzira na umor. Rekao sam da od Sadika mnogo očekujemo, treba biti strpljiv, ulazi u ritam, tek će doći sve. Tražili smo špica koji će dati dubinu, imamo dobru ekipu u veznom redu, možemo da se vratimo par metara u srednju zonu, i da dobijemo na dubini, rekao je Milošević, a preneo Telegraf.

Ipak, ne treba preterano dizati glave nakon ovog trijumfa.

Uvek insistiram na grupi, uvek neko iskoči, donese nešto, ali ako budemo kao tim, sve će biti dobro. Danas je Zdjelar odigrao dobro i nije jedini. Suština je da je sve u službi ekipe. Prošli meč smo držali startere kraće, danas smo hteli da vidimo mogu li 75 minuta. Imali su rezervisti manje vremena, ali dobro je prošlo. Samo ne treba dizati glave, ovo su pripreme, bitno je da se dobro spremimo u svakom aspektu igre, dodao je trener kluba iz Humske.

Komentari
Advertisements