NAPOLI SE NE ŠALI: Nakon Hamesa, stiže zvezda španske reprezentacije!

100719 Ancelotti SC

Napoli radi na pojačavanju ekipe za novu sezonu Serije A. Na ,,San Paolu“ imaju velike planove, a s obzirom na aktivnost na tržištu, sve miriše na juriš na ‘Scudetto’.

Hames Rodrigez praktično je novi igrač Napolija, ostalo je još samo nekoliko detalja pre službene potvrde. Izvesno je da je Kolumbijac igrač koji će podići igru Anćelotijeve ekipe na viši nivo.

Blizu dolaska na San Paolo je i čudesni Meksikanac Irving Lozano. Talentovani krilni napadač pristao je na prelazak u Napoli, ali pregovori su zapeli s njegovim sadašnjim klubom, PSV Ajndhovenom.

Napoli je do sada već angažovao grčkog štopera Kostasa Manolasa iz Rome za 36 miliona evra, te desnog beka Đovanija Di Lorenca iz Empolija za osam miliona evra.

U međuvremenu, Napoli je pokazao veliko zanimanje za Maura Ikardija, ali napadač po svemu sudeći želi isključivo transfer u Juventus. S obzirom na to, Napoli je označio napadača Valensije Rodriga Morena kao alternativu Ikardiju.

Prema pisanju Sport Italije, Napoli je već imao službene kontakte s Valensijom kako bi proverio izvodljivost operacije Rodrigo. Igrač sada čeka da vidi postoji li dogovor između dve strane.

Rodrigo je prava zvezda Valensije, ali i španske fudbalske reprezentacije, u kojoj nosi ‘devetku’ nakon odlaska Fernanda Toresa. Mnogi ga smatraju najboljim španskim napadačem u ovom trenutku.

S 28 godina predstavlja kvalitetnog, izgrađenog napadača koji bi uveliko mogao pomoći Napoliju u ostvarenju velikih ciljeva. Inače, Rodrigo je produkt Realove škole fudbala, ali nikad nije nastupio za prvi tim.

Real ga je u zadnja dva prelazna roka pokušavao dovesti, međutim, nisu su se uspeli dogovoriti oko odštete s Valensijom, koja za Rodriga traži između 50 i 60 miliona evra.

Komentari
Advertisements