Radnički u Estoniji, Meleg: Neće biti lako, najvažnije da ne primimo gol

Fudbaleri Radničkog

Fudbalski klub Radnički iz Niša u četvrtak od 18 sati u Talinu igra prvu utakmicu prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Flore.

Fudbaler Radničkog Dejan Meleg rekao je da će se ekipa potrudi pre sve ga da ne primi gol, a potom i da pobedi pred revanš na domaćem terenu.

Sigurno da je ova prva utakmica najvažnija u sezoni, Flora je već odigrala 15, 20 utakmica i neće biti lako. Mislim da smo individualno mnogo bolja ekipa, ali na terenu je to sve drugačije. Flora je u toku sezone i neće biti nimalo lako. Za nas je pozitivan rezultat pobeda, najvažnije bi bilo da ne prmimo gol, ali kada bismo mogli da damo jedan ili više, to bi bilo značajno, ipak revanš se igra na “Čairu“, rekao je Meleg novinarima pred put u Estoniju.

Fudbaler je pozvao i navijače da se pridruže u revanšu veoma važnog duela.

Svi se nadamo pozitivnom rezultatu u Estoniji, a posle toga da navijači dođu i podrže nas u revanšu. Ovo je najvažnija utakmica ne samo za klub nego i za grad, dodao je Meleg.

On je prošao pripreme sa Crvenom zvezdom, a zatim je prešao u Radnički na pozajmicu.

Poznavao sam mnogo igrača i pre nego što sam potpisao za Radnički. Ekipa je dobra, ima mnogo novih igrača i ja sam nov, nije nimalo lako da se uigramo za kratko vreme. Stručni štab je nov, za njih nije nimalo lako. Mislim da smo individualno bolja ekipa i moramo to da dokažemo na terenu. Neće biti lako ali nadamo se pozitivnom rezultatu, naveo je Meleg.

Fudbaler Radničkog Milan Bojović priključio se ekipi pre nekoliko dana.

– Nisam dugo sa njima, ali svestan sam činjenice da je ovo najvažnija utakmica u sezoni. Znamo šta nam je činiti, svesni smo kakva je Flora ekipa. Uopšte nas ne čeka lak posao, pogotovo na gostovanju. Sinoć smo ih analizirali, videli njihove dobre i loše strane. Nadam se da ćemo posle prve utakmice ostvariti povoljan rezultat pred revanš u Nišu, rekao je on.

Komentari
Advertisements