Još veći komfor na popularnoj „Marakani“

Crvena zvezda će prvu utakmicu u novoj sezoni na svom stadionu odigrati u utorak, 16. jula od 20.45 časova u revanš meču prvog kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv litvanske Suduve.

Stadion „Rajko Mitić“, popularna „Marakana“ biće u novom ruhu za ovaj susret, jer je završen rad na novom VIP sektoru zapad.

Niz infrastrukturnih radova na stadionu „Rajko Mitić“ nastavljen je i ovog leta. U toku je postavljanje novog, modernog semafora, a nakon što je promenjena travnata podloga kako bi naši prvotimci imali najbolje moguće uslove za igru, rekonstruisana je i zapadna tribina. Crvena zvezda se trudi da svakodnevno radi na povećanju komfora svih posetilaca, a prva promena u odnosu na prethodnu sezonu zvezdaše će dočekati već na utakmici protiv Suduve u utorak 16. jula.

Na centralnom delu zapadne tribine, u sektoru VIP zapad, promenjene su stolice, pa će 2.697 gledalaca od sad imati privilegiju da uz znatno veću udobnost i uživanje prati voljeni klub. Moderne, nove stolice dominiraju centralnim delom zapada, a Crvena zvezda je ponosna što svojim vernim navijačima iz sezone u sezonu pruža mogućnost da sve više uživaju u utakmicama.

Zvezdaši će iz novijeg i udobnijeg dela zapada moći da prate revanš prvog kola kvalifikacija za Ligu šampiona, a cena ulaznice za ovaj sektor je 2.000 dinara. Podsetimo, karte za ovaj duel su u prodaji od 11. jula i trajaće do početka meča, a važiće i sezonske ulaznice čija je prodaja takođe u toku, ali u Zvezdinom servisu za članstvo., stiji na sajtu FK Crvena zvezda.

Komentari
Advertisements