Milošević: Nedostaju nam pojačanja, nemam plan za Rikarda

Savo Milošević

Trener Partizana, Savo Milošević, u potpunosti je zadovoljan onim što su igrači i stručni štab odradili na pripremama u Sloveniji.

U potpunosti smo ispunili zacrtani plan kada je u pitanju fizički i tehničko-taktički deo. Mislim da smo uspeli da ostvarimo maksimum na tom planu. Treneri kažu da kada učiniš 70 odsto predviđenog pripreme su uspešne, a mi smo završili mnogo iznad toga, rekao je Milošević, a prenele Večernje novosti.

Šef struke crno-belih je obećao da će igrači pružiti maksimum na svakom meču i istakao da timu nedostaje još nekoliko pojačanja.

Mogu da obećam da ćemo dati sve od sebe, a za koliko će to biti dovoljno ne znam. To je sve šta bi bilo kad bi bilo, osnovni zadatak je da iz ekipe koju imamo izvučemo maksimum. Sigurno da nam u ovom trenutku nedostaju još tri, četiri igrača. U kojoj meri ćemo ispuniti sve zahteve zavisi od fonda igrača. Trenutno je manji nego kada smo završili sezonu i sa ovim igračkim kadrom će biti jako teško izdržati na sva tri fronta. Još čekamo neka pojačanja svesni da nije lako, jer mnogo ranije počinjemo sezonu od ostatka Evrope.

Suma i Ožegović su zaslužili mesto u timu.

Suma se vratio sa željom da se dokaže. Ne želim da se bavim sa onim što je bilo pre mene kada je on u pitanju. Osećao sam potrebu da onima koji su bili na pozajmici pružim šansu. Već sada znam da nisam pogrešio što sam dao šansu Sumi i Ožegoviću, apsolutno zaslužuju da budu tu, naglasio je Milošević.

Rikardo još nije otišao, a kada će ne zna se.

Da budem iskren ne znam šta će biti sa Rikardom. U ovom momentu nemam plan, ako bude trebalo da se realizuje moj plan ja ću ga brzo smisliti, zaključio je trener Partizana.

Komentari
Advertisements