Oglasio se agent Milutinova: Stotinama godina smo daleko od NBA, sve zavisi od Olimpijakosa

Nikola Milutinov

Olimpijakos je odbio ponudu CSKA za Nikolu Milutinova, a nakon što je srpski reprezentativac zatražio da mu budu isplaćene sve zaostale plate pirejski klub je i to učinio i smirio situaciju pre nego što se Milutinov obratio sudu.

Njegov menadžer, George Dimitropulos, oglasio se nakon ovakvog epiloga i rekao da srpski centar ima puno pravo da zatraži isplatu onog što je zaradio.

Milutinov, kao i svaka osoba na planeti, ima pravo da zatraži da bude isplaćena na vreme. Činjenica je da gotovo svaki grčki klub, kao i veliki broj klubova u Evropi, uključujući mnoge u Evroligi, Evrokupu, ACB ligi i mnogim drugim ligama ne isplaćuje plate na vreme, kao i da su mogi slučajevi završili pred sudovima. I to se pokazuje da smo stotinama godina daleko od NBA.

Nikola ima još godinu dana ugovora sa Olimpijakosom i na klubu je da odluči da li će da ostane ili ne. Ako ostane, uvek će davati 100 odsto kao i do sada klubu koji je verovao u njega pre nekoliko godina kada niko drugi nije. I to je jednostavno tko. Šta će se desiti posle toga, kada postane slobodan igrač, još uvek niko ne može da kaže, napisao je Dimitropulos na svom tviter profilu.

Komentari
Advertisements