Vučelić otkrio koliko iznosi dug Partizana: Porastao zbog pojave skrivenih dokumenata [VIDEO]

Milorad Vučelić i Biljana Obradović

Redovna Skupština FK Partizan je završena, a predsednik Milorad Vučelić po njenom završetku otkrio je koliko iznosi dug kluba iz Humske.

Mi smo na Skupštini kluba pričali o svim problemima – o medijskim napadima na Partizan, ali pre svega o finansijskoj situaciji. Izveštaj je napravljen nakon što je prošao sve kontrole od strane države. Govorili smo o svemu što okružuje Partizan, o prelaznom roku, o budućim takmičenjima, ali i slabostima koje smo pokazali, odnosno okolnostima koje su do toga dovele, a ponekad znaju da budu i vantakmičarske. Bila je to sveobuhvatna rasprava o svim aspektima života Partizana, Skupština je prihvatila izveštaj Nadzornog odbora, Upravnog odbora i generalog direktora, rekao je Vučelić.

Dug je u periodu od nekoliko godina narastao, a razlog je, prema Vučelićevim rečima, pojava skrivenih dokumenata.

Pre četiri ili pet godina kada je urađena kontrola od strane revizora mi smo imali dug od oko petnaestak miliona evra, međutim kasnije pojavom skrivenih dokumenata i raznim drugim razrešenjem sporova postalo je jasno da je dug oko 22 miliona evra. Dug postoji, ali postoje i potencijali kojima taj dug može da se sanira uz novi potencijalni sponzorski ugovor koji bi trebalo da se dogodi kako bi Partizan imao jednu dugoročnu poslovnu politiku postavljenu kako treba, zaključio je Vučelić.

Komentari
Advertisements