Stojaković o šansama Srbije na Mundobasketu 2019

Predrag Stojaković

Legendarni srpski košarkaš Predrag Stojaković je sa reprezentacijom SRJugoslavije došao do zlata na Svetskom prvenstvu u Indijanopolisu 2002. godine.

Legendarni srpski košarkaš je u razgovoru za sajt FIBA naglasio da mnogo očekuje od selekcije Srbije na Mundobasketu 2019.

Talenat i hemija su nešto što mi se jako dopada u ekipi. Imamo mnogo kvalitetnih I talentovanih igrača. Radujem se što ću ih videti u Kini i mislim da imaju razlog da budu ambiciozni posle svega što su ostvarili prethodnih godina. Sa igračima poput Bogdanovića, Bjelice, Teodosića, Jokića i ostalih, na samom turniru možete dogurati daleko i vratiti se kući sa medaljom. Srbija je među timovima smo na svetu i uveren sam da ćemo biti odlični ovog leta, rekao je Stojaković za sajt FIBA.

Nekadašnji as Sakramento Kingsa je napomenuo da če u Kini igrati veliki broj kvalitetnih tmova I da selekciji SAD nije zagarantovano zlato.

Ovo Svetsko prvenstvo će biti jako interesantno. Imamo mnogo timova koji mogu da doguraju daleko I da se bore za sam vrh. Francuska, Kanada, Litvanija, pa i Australija i Španija mogu doći do medalje, dodao je Peđa Stojaković.

Komentari
Advertisements