Teodosić: Nisam imao kontakte sa Zvezdom, Bogdanović: Znamo da se nosimo sa pritiskom

Bogdan i Teo

Košarkaška reprezentacija Srbije započela je pripreme za Mundobasket 2019 u Kini, koji se igra od 31. avgusta do 15. septembra.

Kapiten „orlova“ Miloš Teodosić je istakao da je cilj Srbije medalja na SP u Kini.

Još jedno leto zajedno, veoma mi je drago da su svi tu. Biće ovo jako prventvo, ima 8-10 kandidata za medalju. I mi smo svakako jedni od njih mi smo jedna od njih. Daćemo sve od sebe da osvojimo jednu od medalja, rekao je Teodosić, a preneo „Sport klub“.

Sjajni plejmejker je ovog leta prešao u redove Virtusa iz Bolonje, a naglasio je da nije pregovarao oko dolaska u Crvenu zvezdu.

Nikakvih kontakata sa Zvezdom nije bilo, ni sa kim nisam pregovarao. Žao mi je što se stvorio takav ambijent da sam ja ispao loš i da ja neću u Zvezdu. Nisam siguran koliko je bilo realno u ovom trenutku da se to desi, dodao je bivši košarkaš LA Klipersa.

Bogdan Bogdanović je optimista, ali poziva na oprez.

Imamo svi dosta iskustva, znamo da se nosimo sa pritiskom. Ali ne ide baš odmah finale. Drago nam je da nas uzdižu, zato na prvenstvo i idemo hrabro, srećno i motivisano.Uvek je bolje imati još saigrača pored sebe. Mi igramo timsku igru, uvek imamo neke nove igrače koji iskoče u prvi plan. To je naš kvalitet. Očekivanja su uvek velika. Rezultati do sada pokazuju naš uspeh i to je nešto što slaže taj pritisak. Borimo se s tim i to je izazov za svakog pojedinca, kazao je košarkaš Sakramenta.

Komentari
Advertisements