Zvezda izdala novo saopštenje o stanju Kuzmića: Sledi buđenje iz kome

ognjen kuzmić

KK Crvena zvezda izdao je novo saopštenjo u vezi stanja Ognjena Kuzmića, koji je u noći između subote i nedelje doživeo tešku saobraćajnu nesreću.

Nakon novih pregleda utvrđeno je da se stanje srpskog centra popravlja.

Saopštenje prenosimo u celosti:

KK Crvena zvezda mts obaveštava javnost da je našem košarkašu Ognjenu Kuzmiću, nakon jučerašnje maksilofacijalne operacije, u četvrtak urađen novi detaljan pregled skenerom.

Novi pregledi skenerom, glave i pluća, koje je obavio lekarski tim Urgentnog centra u Beogradu, pokazali su da nema pojave novih procesa i komplikacija povreda glave (mozak i dalje blago otečen nakon traume).

Takođe, novi pregledi pluća su pokazali znatno bolje rezultate, i odlukom lekarskog tima Ognjen Kuzmić će polako biti probuđen iz stanja indukovane kome u kojoj se nalazi od nedelje kada je doživeo tešku saobraćajnu nesreću.

KK Crvena zvezda mts još jednom se zahvaljuje svima koji i dalje svakodnevno izražavaju brigu i pružaju veliku podršku našem igraču Ognjenu Kuzmiću.

Klub će kao i do sada nastaviti svakodnevno i u dogovoru sa lekarskim timom da informiše javnost o zdravstvenom stanju reprezentativca Srbije i košarkaša Crvene zvezde, stoji u saopštenju KK Crvebna zvezda.

Komentari
Advertisements