TORINSKI GALAKTIKOSI: Juve spremio ponudu za Nejmara, 100.000.000 evra + maestro u kopačkama!

Nejmar

Počelo je stidljivo, baš kao i kad je Kristijano Ronaldo prešao u Juventus.

Mnogi su smatrali da je to nemoguća misija, međutim, ispostavilo se da greše.

I sada, kao i tada, čini se da je prelazak Nejmara u Juventus „nemoguća misija“, ali situacija iz dana u dan ide na vodenicu „stare dame“.

Poznato je da Nejmar može da napusti Pari Sen-Žermen ukoliko to želi. Kasnio je na pripreme kluba, sportski direktor Leonardo nezadovoljan je njegovim ponašanjem i ophođenjem prema aktuelnom prvaku Francuske.

Sa druge strane sportski direktor Juventusa Fabio Paratići želi da iskoristi priliku i dovede Nejmara u Juve. Spremio je i ponudu pariskom klubu – 100 miliona evra i Paulo Dibala.

Na potezu je PSŽ koji će svakako zbog Finansijskog fer-pleja morati da proda nekoliko igrača. Čini se da bi ovim poslom ubili tri muve- Odlazak nezadovoljnog Nejmara, 100 miliona u kasi, te dolazak Dibale koji je sjajan igrač, ali u Torinu nema toliko šansi da pokaže od čega je potkovan.

Ukoliko u Juventus stigne i Ikardi, a sva je prilika da hoće, Juventus će bez ikakve sumnje postati ekipa u kojoj su neki novi „galaktikosi“ poput onih koje je sakupio Florentino Perez u Real Madridu početkom 2000. godine.

Komentari
Advertisements