KONTE NAPUŠTA INTER? 5 stvari zbog kojih je načisto ODLEPIO!

antonio konte

Antonio Konte gubi strpljenje. Obećana su mu pojačanja, a trenutno nema nijednog napadača na raspolaganju.

Nekadašnji kapiten i trener Juventusa je napustio „staru damu“ 2014. godine nakon samo dva dana priprema jer mu nisu dovedena pojačanja koja je zahtevao, tako da postoji mogućnost da se isti scenario ponovi i u Interu.

Iskusan stručnjak poput Kontea zna da će, ukoliko tim ne bude sklopljen onako kako on želi, on sam biti prvi na udaru kad „neroazuri“ budu ušli u seriju loših rezultata. Pogledajte samo šta se desilo sa Romom i Euzebiom Di Frančeskom.

Na sastanku sa upravom kluba Konte je zamerio pet stvari upravi kluba.

Čelnici Intera pokušavaju da ga ućutkaju i ne daju mu da u javnosti iznosi prljav veš iz kluba.

Besan je kao ris jer mu klub nije obezbedio adekvatna pojačanja koja je obećao, zbog čega je između ostalog i potpisao za Inter. Takođe, Marota se nije rešio trojice prekobrojnih- Žoao Marija, Ikardija i Naingolana.

Još je više ljut na čelnike ekipe jer nije njegova ideja bila da se oni odstrane, a u medijima je tako plasirano.

Svi klubovi su već odavno započeli pripreme, a od Džeka i Lukakua ni traga ni glasa. Čovek nema klasičnu „devetku“ sa kojom bi uigravao ostatak tima.

I za kraj, kao što smo naveli i na početku, Konte preti odlaskom ako se situacija u skorije vreme ne popravi, jer ne želi da sutra bude jedini krivac što je razočarao možda i najverniju publiku u Seriji A.

Komentari
Advertisements