Milojević zadovoljan: Žander nije spreman u potpunosti

Vladan Milojević

Fudbaleri Crvene zvezde otvorili su sezonu u Linglong Super ligi Srbije pobedom protiv Javora iz Ivanjice na stadionu „Rajko Mitić“.

Strateg crveno-belih Vladan Milojević istakao je da je zadovoljan učinkom svojih igrača.

Videli smo lepu utakmicu, sa dosta šansi i mislim da je trebalo da bude još golova. Želeo sam da vidim pojedine igrače u određenim ulogama i sa te strane sam zadovoljan. Sa druge strane Javor je pružio vrlo dobru igru, pokazali su se kao ekipa koja zna šta hoće. Želim im mnogo sreće i verujem da za Javor nema zime. Nadam se da će u budućnosti biti stabilan superligaš. Čestitam mojim igračima na borbenosti i sjajnoj igri. Ostavljamo ovu utakmicu iza nas i okrećemo se novim izazovima, rekao je Milojević, a preneo klupski sajt.

Zvezdin trener se osvrnuo i na učinak novajlije Žandera.

Žander nije spreman u potpunosti, ne znam kad je poslednji put odigrao takmičarsku utakmicu. Stranci su došli pred kraj priprema i nemamo previše vremena da se oni pripreme već moraju da podižu formu kroz utakmice. Svideo se publici, ali sva pojačanja su kvalitetna i nema sumnje da će pobrati aplauze i Tomane, Kanjas i Krstović. Žander ima mali problem u komunikaciji i trudimo se da mu olakšamo adaptaciju, dodao je Vladan Milojević.

Komentari
Advertisements