„Delfini“ žele da poprave utisak

Detalj sa utakmice Srbija - Španija

Vaterpolisti Srbije su eliminisani iz borbe za medalje, ali su im na Svetskom prvenstvu u Južnoj Koreji ostale još dve utakmice.

U borbi za plasman od 5. do 8. mesta, prvi rival „delfina“, u četvrtak od 7 časova po srednjoevropskom vremenu, biće selekcija Nemačke.

Nemci, pojačani nekadašnjim igračem Partizana Lukom Gilenom pružili su žestok otpor i Italiji i Hrvatskoj i pokazali da odavno nisu imali bolji tim. U duel sa našom selekcijom ući će rasterećeni, svesni da su već ostvarili dobar rezultat.

Srbija je danas imala jedan trening, uveče je još jednom pogledan snimak susreta Hrvatska – Nemačka. Imali su šta naši igrači da vide.

– Najvažniji je naš prilaz utakmici. Protiv Španije nije bio dobar. Nije nevažno koja će nam pozicija pripasti na kraju. Ovaj tim ima perspektivu i najvažnije je da kao tim stičemo iskustvo. Nemci su odličan tim, pretili su Hrvatima do kraja utakmice. Imaju nekoliko vrsnih igrača kao što su Štam i Gilen. Neće biti lako ali želimo da popravimo utisak i uspešno završimo šampionat – rekao je Sava Randjelović.

Komentari
Advertisements