Ostoja Mijailović: Spremamo veliko iznenađenje!

Ostoja Mijailović

Predsednik KK Partizan, Ostoja Mijailović, najavio je šta crno-bele očekuje do kraja prelaznog roka.

Mijailović je rekao da se dosta radi na dovođeju igrača na poziiji 5 koji bi mogao da bude veliko iznenađenje, kao i na poziciji 2.

Radimo dosta na poziciji centra, što nam je jako važno. Da dovedemo kvalitetnog igrača na poziciji centra. Kao i na poziciji dva, to su nam dve jako važne pozicije. Vodićemo računa o svakom detalju kao i kod igrača koje smo do sada dovodili. Tražimo izuzetno kvalitetnog igrača na poziciji pet, biće to iznenađenje za sve. Jer nam je jako važna ta pozicija. Imamo nekoliko kandidata. Daćemo sve da dovedemo možda i najbolje moguće pojačanje koje se nudi na tržištu, rekao je Mijailović za Mozzartsport.

Izrazio je zadovoljstvo igračima koji su oog leta obukli crno-beli dres.

Jako sam zadovoljan. Nikola Lončar i Andrea Trinkijeri danonoćno rade na tome. Razmenjujemo informacije, slušam struku. Mislim da ćemo uraditi najbolji mogući prelazni rok. Moje je da ispoštujem organizacijom kluba da odgovorimo njihovim zahtevima.

Mijailović je potvrdio da je praktično sve dogovoreno sa Ognjenom Jaramazom, kao i da su Stefan Janković i Bondža Si pod ugovorima i da će stručni štab odlučiti o njihovoj sudbini. Tu je i Aleksej Nikolić za koga bi Mijailović voleo da ostane.

On nema izlaznu klauzulu obeštećenja. Bilo je verbalnih kontakata iz pojedinih klubova, koliko bi iznosilo obeštećenje. Moja želja je da Nikolić ostane u Partizanu. Ukoliko odluči drugačije, ima na to pravo, ili stručni štab odluči, odredićemo obeštećenje. To je igrač koji je dosta napredovao. Nikolić voli Partizan kao i njegova publika. Svi želimo da ostane. Ako bude bilo drugačije, sigurno će biti otkupna klauzula, fiksna, koju će klub odrediti, zaključio je Mijailović.

Komentari
Advertisements