Kuzmićev oporavak ide odlično, pojavio se i prvi nagoveštaj povratka na parket

ognjen kuzmić

Oporavak Ognjena Kuzmića nakon saobraćajne nesreće odvija se po planu, čak i bolje od planiranog pa već postoje i najave kada bi centar Crvene zvezde mogao da se vrati na teren.

Kuzmić je već nekoliko dana na kućnom lečenju, a mogao bi da se vrati košarci na početku drugog dela sezone.

Ognjenov oporavak ide mnogo bolje nego što je iko očekivao. On je samo deset dana posle nesreće izašao iz bolnice i šetao gradom, što je zaista neverovatno. Ako tako nastavi, postoje velike šanse da se vrati na teren do početka drugog dela sezone. Naravno, ukoliko ne bude nekih komplikacija u narednom periodu, preneo je „Informer“ reči neimenovanog izvora bliskog klubu sa Malog Kalemegdana.

Portparol crveno-belih, Igor Vujičin, ipak je malo „spustio loptu“ i rekao da je najvažnije da sve ide po planu.

On se dobro oporavlja i u stalnom je kontaktu sa lekarima. Redovno ide na kontrole i sve ide nabolje. Što se tiče povratka na teren, zasad niko ne može precizno da kaže kad će se to dogoditi. Ipak se radi o povredama glave i grudnog koša, a to nije nimalo naivno. Teško je u takvoj situaciji davati nekakve prognoze. Naš košarkaš se nalazi kod kuće sa porodicom, a za dalje ćemo videti. Potrebno je vreme da se čovek posle ovakvih povreda vrati normalnom životu. Sve ostalo će zavisiti od odluka lekara, rekao je Vujičin.

Komentari
Advertisements