Mitrović: Srećan sam ovde, novac nije moj motiv

Aleksandar Mitrović

Centarfor srpske reprezentacije, Aleksandar Mitrović, predvodiće napad Fulama i naredne sezone u Čempionšipu.

Već u petak očekuje nas početak najjače Druge lige na svetu, engleskog Čempionšipa. U ekipi Fulama, koja je posle samo jedne sezone napustila društvo najboljih, igraće srpski napadač Aleksanadr Mitrović.

Ponuda za korpulentnog golgetera bilo je sa svih strana, iz Premijer lige ponajviše, ali je Mitrović odlučio da ostane na Krejven Kotidžu. U timu je dosta promena u odnosu na prošlu sezonu, što je i razumljivo, ali poznavaoci ostrvskog fudbala Fulam svrstavaju u krug najužih favorita za povratak u elitu.

To što ga je tražilo “pola Premijer lige“, a stizale su ponude iz Španije, Nemačke, Turske, pa čak i iz Kine, robusnog napadača nije mnogo uznemiravalo, pa je produžio ugovor sa Fulamom do 2024. godine, na oduševljenje navijača, čiji je ljubimac postao još dok je bio na pozajmici iz Njukasla, kada je Fulam, zajedno sa Slavišom Jokanovićem, uveo u Premijer ligu.

Nisam mnogo razmišljao, i pored mnogobrojnih ponuda, o nastavku karijere. Srećan sam ovde i lako sam doneo odluku. NIkada mi novac i trofeji nisu bili primarni, bitna mi je strast igre, a nju sam pronašao u Fulamu. Nikakav novac ne može da nadomesti to što sam srećan kada odlazim na treninge. Razmišljao sam o tome šta će biti sa mnom posle završetka sezone. Ovde sam se uklopio i osećam se kao kod kuće. Nijedno dete neće otići od svojih roditelja da bi živelo sa nekim bogatijim ljudima, pa tako ni ja, bio je slikovit Aleksandar Mitrović, od koga očekujemo golove već na startu prvenstva Čempionšipa, a njegov Fulam gostuje novajliji Barnsliju.

Komentari
Advertisements