BITI ILI NE BITI: Džeko postavio ultimatum Interu!

030819 SC IcardiDzeko

Kapiten reprezentacije Bosne i Hercegovine Edin Džeko jedna je od glavnih tema spekulacija italijanskih medija oko potencijalnog transfera u Inter.

Italijani pišu već gotovo dva meseca o tome da će Džeko napustiti Romu i potpisati za Inter, a iako se činilo da će iskusni napadač sigurno na ,,Đuzepe Meacu“, sada je sve realnije da će ostati na ,,Olimpiku“.

Roma i Inter već nedeljama pregovaraju oko Džeka i već je svima postalo jasno da je glavni problem novac. Naime, ,,vučica“ za bh. napadača traži 20 miliona evra, dok ,,neroazuri“ ne žele da plate više od 15 miliona evra.

Italijanski mediji su u nekoliko navrata pisali da Džeko sigurno prelazi u Inter i da Roma želi pre službene potvrde da dovede njegovu zamenu, ali to se odužilo na nekoliko nedelja i početak nove sezone je sve bliži.

Gazzetta dello Sport je u današnjem izdanju objavila da ni Džeko više ne želi da čeka i da je navodno postavio ultimatum čelnicima milanskog kluba. On želi da se sve završi u sledećih nekoliko dana i da ima barem malo vremena za adaptaciju na novi klub.

No, ako Inter i Roma ne postignu dogovor oko odštete u sledećih nekoliko dana, sasvim je jasno da će Džeko ostati u Romi još jednu sezonu i verovatno napustiti rimski klub sledeće leto potpuno besplatno, jer mu ističe ugovor.

Komentari
Advertisements