Mijailović izneo nove informacije o Rašonu Tomasu

Ostoja Mijailović i Andrea Trinkijeri

Predsednik KK Partizan, Ostoja Mijailović, izneo je nove informacije o slučaju Rašona Tomasa, koji je pre nekoliko dana uhapšen zbog posedovanja narkotika.

Amerikanac je nedugo nakon hapšenja pušten nakon što je platio kauciju, a Mijailović je istakao da neće biti nikakvih problema da karijeru nastavi u Partizanu. Doduše, uz jedan uslov, odnosno aneks ugovora.

Što se tiče trenutne situacije oko Tomasa, imali smo nekoliko razgovora sa njegovim advokatima. Informacije koje smo dobili od njih su da je Tomas upravljao automobilom u kome se nalazilo lice koje je učinilo prekrsaj. Tomas je platio prekršajnu kaznu i danas je slobodan građanin, koji moze da putuje i radi bilo gde. Bez obzira na sva uveravanja mi ćemo u skladu sa nasim procesima i pravilnicima potpisati aneks ugovora, da ukoliko se dogodi bilo koja kompromitujuća stvar, a dok je igrač pod ugovorom KKP će imati izlaz iz ugovora bez štete za klub. Verujemo da je Tomas bio u pogrešno vreme na pogrešnom mestu, takođe verujemo da ce svojim zalaganjem na parketu opravdati tu čast što će nositi dres Partizana, izjavio je prvi čovek crno-belh za Blicsport.

Komentari
Advertisements