Milojević pred Mladost: Titula je prioritet, moramo da budemo veoma obazrivi

Vladan Milojević

Između dva duela sa Kopenhagenom smestio se meč sa ekipom Mladosti iz Lučana u okviru 4. kola Linglong Superlige Srbije.

Trener Crvene zvezde, Vladan Milojević, pozvao je na oprez pred duel sa Lučancima, jer neće biti nimalo lako zadržati koncentraciju pred revanš u Danskoj.

Treba da budemo veoma obazrivi, da damo sve od sebe i radimo ono što smo i do sada. Neće biti nimalo laka utakmica jer je između dve sa Kopenhagenom. Moramo da budemo koncentrisani samo na Mladost. Moramo da imamo pozitivan duh. To tražim od igrača, ne samo u fudbalu, već i u životu. To ti daje energiju. Ne postoji razlog da se bilo čega plašimo, samo treba da uradimo ono što je do nas. Drago mi je što razmišljaju prvo kao momci, a drugo kao sportisti. Ako radiš nešto, a ne veruješ, bolje nemoj da radiš, izjavio je Milojević, a prenela agencija Beta.

Nekoliko reči o narednom protivniku.

Mladost je odlična ekipa, što je pokazala i prošle sezone. Poslednjih godina je u samom vrhu srpskog fudbala. Bez obzira na to što Nenad Milovanović neće voditi ekipu, njegov zamenik će bez dileme sprovesti ono što je filozofija Mladosti.

Biće vremena za fokus na revanš sa Kopenhagenom, ali titula je prioritet.

Ponosan sam na moje igrače jer su imali želju, motiv i htenje, sve što nas je krasilo. To treba da zadržimo. Ostalo su sitnice i ne bi se trebalo vraćati na to. Nemamo ni puno vremena. Bilo je mnogo komentara, da li je bilo ovako ili onako. Rekao sam igračima da treba da to zaboravimo jer nam je i prvenstvo bitno. Titula je prioritet i daćemo sve od sebe da dodjemo do tog cilja. Posle Mladosti ćemo imati vremena da se fokusiramo na revanš sa Kopenhagenom, zaključio je Milojević.

Utakmica Crvena zvezda – Mladost biće odigrana u petak od 20 časova.

Komentari
Advertisements