Okupila se Budućnost, Subotić najavljuje nikad jaču ABA ligu

Košarkaši Budućnosti

Košarkaši Budućnosti zvanično su počeli pripreme za novu sezonu, a trener Slobodan Subotić veoma je zadovoljan situacijom u klubu.

Dogodile su se neke promene od našeg prošlog susreta. Potpisali smo četiri igrača. Moram da budem jako zadovoljan kako funkcionišemo u klubu, sa pomoćnicima, menadžerom, direktorom. Bili su mi od velike pomoći. Svakim danom vidim da sam došao u veliki klub. Organizacija, želja, volja da se napravi nešto na velikom nivou. To me raduje. ABA liga izgleda kao nikad jača. Svi se još pojačavaju. Pratimo svaki dan. Ja volim da gledam moju ekipu, da se spremimo što bolje za sezonu. Slažem se da će biti jako teško ove godine. Svi žele i vide neku šansu da uđu u plej-of. Moramo se koncentrisati samo na naš rad i ne komentarisati druge puno. Napraviti hemiju u ekipi, to je najteži posao trenera, rekao je Subotić.

Direktor kluba, Gavrilo Pajović, ukratko je predstavio planove za ovo leto.

Okupili smo se i zvanično. Krenuli smo sa lekarskim pregledima. Počeće se sa treninzima, do 14. ćemo biti u Podgorici. Od 14. do 21. ćemo biti u Kolašinu, našoj staroj bazi, u hotelu Bjanka. Od 25. do 30. idemo u Kranjsku Goru gde ćemo imati pripremne mečeve sa Himkijem i Nižnjijem. Nakon Slovenije se opet vraćamo u Podgoricu, a od 6. do 7. septembra učestvovaćemo na memorijalnom turniru u Sarajevu. U Sarajevu će učestvovati Kluž, Cedevita Olimpija i Gacijantep. Takođe, 13. septembra imamo utakmicu sa Megom. Od Mege do ABA Super Kupa očekujemo odlazak na još jedan turnir, verovatno u Turskoj. Hasan Martin stiže 15. avgusta, Vud 11. a Bamfort 12. avgusta, izjavio je Pajović.

Komentari
Advertisements