Zvezda predstavila novog igrača: Najbolji u Srbiji na svojoj poziciji

Njegoš Petrović predstavljen u Zvezdi

Crvena zvezda je predstavila Njegoša Petrovića koji je pre nekoliko dana stigao iz Rada, a kako je rečeno novinarima radi se o najboljem igraču u Srbiji na svojoj poziciji.

Sportski direktor, Mitar Mrkela, rekao je da će Petrović svojim potencijalom doprineti boljim rezultatima Crvene zvezde.

Njegoš Petrović igra na poziciji zadnjeg veznog. Procena sportskog sektora je da je Njegoš najbolji igrač na svojoj pozicji u Srbiji i da će potencijalom doprineti da Zvezda ostvari što bolje rezultate. Igrao je u svim selekcijama Fudbalskog saveza. Sarađivali smo dosta dugo, njegov najveći uspeh je plasman na kadetsko prvenstvo Evrope koje se igralo u Azerbejdžanu na kojem je bio jedan od najboljih igrača turnira. Želim mu mnogo uspeha i da zajedno realizujemo postavljene ciljeve, rekao je Mrkela.

Potom se novinarima obratio sam fudbaler i rekao da je Zvezda od početka bila jedina želja.

Iskreno moja jedina želja je bila da dodjem u redove crveno-belih. Nisam imao planove da odem u inostranstvo kada sam saznao za poziv Crvene zvezde. Tu sam da dam svoj maksimum na treninzima i siguran sam da ću dobiti šansu da uskoro debitujem, naravno ukoliko stučni štab bude procenio da sam spreman, izjavio je Petrović.

Zadužio je dres sa brojem 20 i izrazio nadu da će crveno-beli ređati uspehe kako u Srbiji tako i u Evropi.

Želeo bih da se zahvalim upravi kluba, stručnom štabu i treneru Milojeviću što su mi ukazali poverenje i omogoćuli da dođem u Crvenu zvezdu. Presrećan sam što sam potpisao za najveći klub na Balkanu i siguran sam da ćemo uz pomoć svih ljudi u klubu i naravno navijača uspeti da uporedo nižemo uspehe kako u Evropi tako i u domaćim takmičenjima, zaključio je novi fudbaler Zvezde.

Komentari
Advertisements