Zvezda Liverpula pristala na transfer u Seriju A!

100819LiverpoolSC

Prema pisanju ‘Gazzette dello Sport’, zvezda Liverpula i hrvatske fudbalske reprezentacije Dejan Lovren dogovorio je transfer u Seriju A, tačnije u Romu.

Navodno je posrednik koji zastupa Lovrena bio u petak u glavnom gradu Italije, pokušavajući da ubrza pregovore i što pre realizuje transfer Hrvata.

Nakon jučerašnjih pregovora sve je izvesnije da će Lovren završiti na ‘Olimpicu’, navodno je igrač dogovorio lične uslove ugovora i pristao na transfer, ali sada je još ostalo da se klubovi dogovore oko visine obeštećenja.

Tridesetogodišnji Hrvat je u Liverpulu od 2014. godine, upisao je 170 nastupa i postigao sedam golova, a prošle sezone se okitio titulom u Ligi šampiona.

Za reprezentaciju Hrvatske debitovao je 2009. godine, do sada je odigrao 53 utakmice i postigao dva gola, a bio je važan deo ekipe ‘Vatrenih’ koja je osvojila drugo mesto na Svetskom prvenstvu u Rusiji 2018. godine.

Na Enfildu je tri sezone bio nezamjenjiv, predvodio je odbranu ‘Redsa’ i bio jedna od najvećih zvezda kluba, ali dolaskom Van Dajka i Matipa, njegova uloga u ekipa se promenila i od tada većinom igra manje važne susrete.

Komentari
Advertisements