Brežančić: Remi kao poraz, menjao bih gol za tri boda

Rajko Brežančić

Rajko Brežančić je posle remija sa Napretkom u Kruševcu ocenio da je osvojen bod ravan porazu za fudbalere Partizana.

– Nismo potcenili Napredak to je sigurno, a zašto nismo realizovali onoliki broj šansi to ćemo zajedno analizirati sa šefom i stručnim štabom. U jednom trenutku sam pomislio da igramo još dva dana da nećemo dati gol – počeo je svoje izlaganje za sajt Partizana Rajko Brežančić i nastavio:

– Remi nam je toliko teško pao kao da je poraz i zaista nema opravdanja. Šef nam je rekao u svlačionici da treba da nas je sramota i zaista se tako svi osećamo. Znali smo da utakmica sa Napretkom neće biti laka, nijednom ih poslednjih godina nismo pobedili u Kruševcu, ali sada nema kukanja već glavu gore i ovo da nam bude pouka.

Brežančić je bio strelac prvog gola za crno-bele.

– Ja lično se dobro osećam po pitanju forme, ali bih ovaj gol menjao za tri boda za nas. Ako je trebalo ovakav kiks da se desi nek se desi sad, težak remi, ali opomena za četvrtak pred tešku utakmicu u Turskoj. Ovo nas je dobro potreslo da se pripremimo što bolje, napravimo analizu, vidimo propuste i opravdamo poverenje navijača sa utakmice u Beogradu. Malatija nije laka ekipa, dobro će se pripremiti za revanš. Sledi ozbiljan rad pred put, poručio je Brežančić.

Komentari
Advertisements