Pregovori u odmakloj fazi: Mauro Ikardi pronašao novi klub?!

120819MauroSC

Argentinski fudbaler Mauro Ikardi na izlaznim je vratima Intera, a prema pisanju Sportmediaseta, njegov novi klub biće još jedan italijanski prvoligaš.

Nakon što je nosio dres Sampdorije i Intera, Mauro Ikardi je spreman za novu avanturu u popularnom ‘Calciju’.

Sportmediaset ekskluzivno otkriva da je Argentinac vrlo blizu prelaska u Romu! Klubovi su već nedeljama u kontaktu zbog transfera Edina Džeka, a zahvaljujući odlasku Ivana Perišića u Bajern, Inter je sada spreman da povisi ponudu za bh. napadača na 18 miliona evra.

Međutim, rimski klub ne želi da proda udarnu napadačku snagu bez sigurne zamene, i tako, jer je posao oko Gonzala Iguaina propao, odlučio je da krene po Interovog Maura Ikardija.

Razmena s Džekom, s prilagođavanjem u korist Intera (oko 35 miliona), napokon bi mogla dovesti bh. napadača u Milano, a još se samo čeka „zeleno svetlo“ od strane Ikardija.

Roma je pripremila vrlo unosan ugovor za Argentinca prema kojem bi trebao zarađivati 7,5 miliona po sezoni + bonus za postizanje golova, što bi ga moglo dovesti do 9 miliona evra godišnje.

Pregovori su u završnoj fazi, a prema tvrdnjama Sportmediaseta, u sledećih nekoliko dana razmena bi mogla i službeno biti zaključena.

Komentari
Advertisements