Ostojić: U Tursku idemo izuzetno oprezni

Bojan Ostojić

Defanzivac Partizana Bojan Ostojić izjavio je da vrlo obazrivo odlaze na meč u Tursku u 3. kolu kvalifikacija za Ligu Evrope.

– U Tursku idemo izuzetno oprezni. Posle pobede u Beogradu od 3:1 stvorila se velika euforija, ali i lažna slika da je Malatija tim koji se bez problema može savladati 5:0, rekao je Ostojić za klupski sajt, a preneo Žurnal.

Kako kaže ekipa je dobro odigrala prvi meč, pre svega zbog postignutog prvog gola koji je rano došao.

– Imali smo sreće što smo ih šokirali ranim golom. Videli ste da su čvrsti, brzi i da sa njima nećemo biti lako na njihovom stadionu pred domaćom publikom. Imali su dovoljno vremena, kao i mi, da sve analiziraju i vide gde su i grešili, ali i šta su im prednosti i mane u odnosu na naš tim. Koliko god im bilo otežavajuće, kako kažu, što im prvenstvo počinje za koji dan, toliko su sad imali i više vremena da se odmore.

Ostojić se oporavio od povrede i trebalo bi da bude spreman za revanš u Turskoj.

– Videli smo u nedelju u ligi (Napredak (2:2)) da sve može da se okrene. Zato nema mesta euforiji već strpljivo, polako, skoncentrisano i sa punim gasom gde treba. Utakmicu u Beogradu moramo da arhiviramo, kao da počinjemo od nule, zaključio je fudbaler.

Revanš između Malatije i Partizana na programu je u četvrtak od 19 sati.

Komentari
Advertisements