Crno-beli krenuli za Tursku, Milošević poziva na oprez

Ekspedicija FK Partizan je u sredu ujutru otputovala za Tursku, gde ih u četvrtak, 15. avgusta od 19 časova očekuje revanš meč treće runde kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Malatije.

U Tursku nije otputovao Đorđe Ivanović, a među 21 putnika nalaze se: Vladimir Stojković, Nemanja Stevanović, Filip Kljajić, Bojan Ostojić, Nemanja R. Miletić, Strahinja Pavlović, Slobodan Urošević, Periša Pešukić, Igor Vujačić, Rajko Brežančić, Saša Zdjelar, Aleksandar Šćekić, Milan Smiljanić, Aleksandar Lutovac, Zoran Tošić, Filip Stevanović, Takuma Asano, Lazar Pavlović, Sejduba Suma, Ognjen Ožegović i Umar Sadik.

Strateg crno-belih Savo Milošević je istakao da očekuje da svi igrači budu spremni za sutrašnji duel.

Očekivanja su prvo da se svi osposobimo, ostao je još Bojan Ostojić, blizu je, trebalo bi da može… To je prva briga koju treba da prebrinemo. Što se tiče ostalog, očekujemo izuzetno tešku utakmicu, protiv ozbiljne ekipe. Neće uopšte biti lako, ali smo pokazali da možemo sa njima i dosta stvari će zavisiti od nas, rekao je Milošević, a prenele Novosti.

Milošević smatra da će turski tim igrati ofanzivnije nego u Beogradu, i da rezultat prvog susreta nikako ne sme da uljuljka njegov tim (Partizan je slavio u Beogradu sa 3:1).

Pokazali su u Ljubljani da kada hoće i kada jure rezultat mogu mnogo ofanzivnije da igraju. Ne verujem da će da ići grlom u jagode, ali sigurno ofanzivniju nego u Beogradu. Svesni su igrači, svi su svesni da Malatija može mnogo više i da je taj rezultat samo zahvaljujući našoj odličnoj igri, ali ako pomislimo za trenutak da će biti lako imaćemo veliki problem.

Trener Partizana je ponovio da je napravio grešku u Kruševcu kada je kombinovao tim, a sada neće napraviti sličan propust.

Za početak neću da rotiram. Moja greška je što sam izveo tim koji nije dobro izbalansiran, pogotovo kada je u pitanju defanzivna stabilnost. Mnogo loših stavri je proisteklo iz toga. Greška je bila sastav i teba učiti na greškama.Penale nismo posebno vežbali, ali ovi moji vole da šutiraju penale i slobodnjake više nego što je potrebno, moram da ih teram sa terena posle svakog treninga. Ako dođe do toga, ne bi treblo da budemo nepripremljeni, dodao je Savo Milošević.

Komentari
Advertisements