Milošević odgovorio Turcima: Da li treba da se pravdamo zbog prolaza

Savo Milošević

Savo Milošević je posle plasmana u plej-of za Ligu Evrope izjavio da su njegovi igrači zasluženo prošli dalje.

Milošević je rekao da je od početka bio baš ovakav plan, iako njegovi igrači nisu najbolje odigrali prvo poluvreme.

Od početka smo planirali da igramo ovako. Dogovor je bio da, ko god dao gol, ne menjamo strategiju na terenu. U najkraćem, nismo najbolje odigrali prvo poluvreme. Primili smo rani gol i sve je ukazivalo da se neće dobro završiti. Presudio je karakter, voljni momenat. Uspeli smo da sačuvamo gol i da na karakter održimo utakmicu. Nismo imali sreće da damo gol. Ako saberemo obe utakmice, mislim da smo zasluženo prošli u 4. kolo, rekao je Milošević, a preneo Informer.

Prema njegovim rečima, Malatija ga nije iznenadila.

– Nije nas iznenadila Malatija. Jesmo nesmotreno primili gol iz kiksa. Znali smo da moramo da obratimo pažnju na njihovu brzinu. Manje više utakmica se odvijala onako kako smo očekivali. Malatija je u stanju bilo kome da da gol. To što su dali gol apsolutno je moglo sa se očekuje. Suđenje nikad ne komentarisem.

Turski novinari su pokušali da dobiju odgovor na pitanje zašto su igrači Partizana odugovlačili u finišu susreta.

Nemam komentar na pitanje to što ste rekli da smo odugovlačili. Negativna pitanja turskih novinara nisu mi logična. Ispada da treba da se pravdamo što smo prošli dalje. Da je Malatija prošla dalje mi bismo čestitali, odgovorio je trener Partizana.

Komentari
Advertisements