Marsej još bez gola, Nica pravi društvo Lionu na vrhu [VIDEO]

Liga 1

Nastavljeno je prvenstvo francuske Lige 1.

U večerašnjim utakmicama Marsej je na gstovanju u Nantu remizirao sa domaćinom bez golova. Za gostujuću ekipu je od 78. minuta igrao i Nemanja Radonjić. Najbolju priliku za Olimpik propustio je novi napadač, Dario Benedeto, koji je u 31. minutu promašio jedanaesterac. Bivši napadač Boke tukao je visoko preko gola.

Jedan gol bio je dovoljan Amijenu protiv vicešampiona Lila za trijumf, ali i Tuluzu, koji je savladao Dižon. Lil je srušio Žirasi u 70. minutu meča, a Tuluz je do trijumfa doveo Makengo golom u 54. minutu.

Ubedljiv je bio Mec protiv Monaka, koji je ponovo na začelju tabele, bez bodova i sa gol razlikom 0:6. Bordo i Monpelje su igrali 1:1, a u gostujućem timu je do 80. minuta na terenu bio Mihajlo Ristić, dok je Petar Škuletić meč presedeo na klupi.

Jedinu pobedu na strani ostvarila je Nica, koja je tako, uz Lion, jedina sa dve pobede, bar do sutrašnjih mečeva. Pobedu protiv Nima doneli su Siprijen i ganago, dok je Ripar dao gol sa penala za domaćina. Svi golovi su pali u prvih 45 minuta, dok su u nastavku viđena tri crvena kartona, dva za Nim i jedan za Nicu.

Nant – Marsej 0:0
Amijen – Lil 1:0
(0:0)
Bordo – Monpelje 1:1 (0:1)
Mec – Monako 3:0 (1:0)
Nim – Nica 1:2 (1:2)
Tuluz – Dižon 1:0 (0:0)

Komentari
Advertisements