Milojević: Sjaj i očaj

Vladan Milojević

Crvena zvezda je uz dosta muke uspela da stigne do tri boda u duelu sa subotičkim Spartakom.

Strateg crveno-belih Vladan Milojević bio je zadovoljan trijumfom, ali je imao i dosta toga da zameri svojim izabranicima. Naglasio je da su rotacije neminovne, ali da će dobro razmisliti kojim igračima će sledeći put ukazati šansu.

Očekivao sam ovakvu utakmicu i bio pripremljen na to. Dve reči koje najbolje opisuju večerašnji susret bile bi sjaj i očaj. Kada imate pregršt igrača koji nisu u ritmu i ne mogu da izdrže 90 minuta takve stvari se dešavaju. Sa druge strane, zadovoljan sam sa nova tri boda na jako teškom gostovanju. Ako je neko trebalo da pobedi onda smo to bili mi, ali ni nerešen rezultat ne bi bio nepošten. Postoje neke stvari koje su mi nejasne i o kojima ću morati da razgovaram sa svojim igračima ponaosob, rekao je Milojević, a preneo klupski sajt.

Iskusni stručnjak je pohvalio ekipu Spartaka i rad trenera Vladimira Gaćinovića.

Teško je raditi u uslovima u kojima stalno morate da stvarate novi tim. Spartaku su mnogi igrači otišli, ali ipak se vidi fizionomija tima i šta žele na terenu. Pravili su nam problem po levoj strani sa Denkovićem i Miloševićem koji nismo uspeli da rešimo. Čestitao bih protivničkoj ekipi i treneru Gaćinoviću na dobroj utakmici po divnom vremenu i na sjajnom stadionu. Poželeo bih im da ostvare zacrtane ciljeve u novoj sezoni, dodao je trener Crvene zvezde.

Komentari
Advertisements