Pao dogovor: Partizan prodao Pavlovića

Strahinja Pavlović

Partizan i Strahinja Pavlović prihvatili su ponudu koja je stigla u Humsku i mladi defanzivac karijeru nastavlja u italijanskoj Seriji A.

Kao što je najavljeno u subotu, crno-beli su prodali Pavlovića Laciju za pet miliona evra, ali će perspektini štoper ostati u Partizanu do kraja ove sezone, kao pozajmljen igrač.

Pavlović će sa rimskim klubom potpisati ugovor na pet godina, potvrdio je njegov menadžer i bivši igrač crno-belih Zvonimir Vukić.

– Zvanična ponuda Lacija je stigla tokom jučerašnjeg dana i Partizan ju je prihvatio, a i Stahinja Pavlović, koga zastupam nema ništa protiv da postane član rimskog kluba. Imali smo još nekoliko opcija, čak i izdašnijih, ali smo u zajedničkom dogovoru, kada smo sagledali sve aspekte, odlučili da prihvatimo baš ovu. Radi se o vrhunskom klubu, koji može da pruži sve što je nepohodno za razvoj mladog fudbalera i zato nije bilo dvoumljenja. Italija je zemlja koju Strahinja voli, kao i Seriju A i sigurni smo da će to biti pravi pogodak. Takođe, veoma je važno i za Partizan i za njega lično što je Lacio izašao u susret i ostavio ga do kraja sezone na pozajmici. Jer, ne zaboravimo da je u prvom timu tek nekoliko meseci i potrebno mu je još iskustva u takmičenju, a mnogo je važno i da pomogne klubu da se plasira u grupnu fazu Lige Evrope, o tome se takođe vodilo računa – rekao je Zvonimir Vukić za Telegraf.

Komentari
Advertisements