Bjelica: Moramo više da komuniciramo, i dalje ne igramo kako želimo

Srbija je u nedelju osvojila Akropolis kup, pošto je savladala Grčku posle produžetka. Izabranici Aleksandra Đorđevića na taj način su zadržali maksimalan učinak u pripremnom periodu, u kome ne znaju za poraz.

Dobro je, ali i dalje ne igramo onako kako želimo. Još je rano, verujem da će sve biti kako treba kada počne prvenstvo, kazao je Bjelica za Talk Basket, a preneo Sport klub.

Moramo više da se poštujemo. Kad to kažem, mislim da poštujemo svačiji način igre. U ekipi je toliko dobrih igrača, ali treba da igramo timski. Moramo više da komuniciramo. Međutim, sve je to normalno s obzirom na to da smo malo vremena proveli zajedno. Na kraju, najvažnije je da ostanemo zdravi. Do sada smo ostali bez Dragana Milosavljevića, a još se ne zna sasvim kakva je situacija sa Milošem Teodosićem, rekao je srpski reprezentativac.

On je prokomentarisao predstojeći Mundobasket.

Konkurencija će biti jaka. Sve je moguće. Ništa me ne bi iznenadilo, jer mnogo igrača neće igrati za Sjedinjene Države. Ipak, oni su i dalje prvi favorit. Tu su Španija, Francuska, Australija, Grčka… Svi se oni bore za medalje, iako neki ne žele da priznaju.

Bjelica se osvrnuo i na svoju karijeru u NBA.

Tu sam već četiri godine, pronašao sam svoje mesto. Osećam se odlično u Sakramentu. Imamo mlad tim i jednog dana ćemo se boriti za titulu šampiona. Ne znam da li bih se vraćao u Evropu, voleo bih da karijeru završim u NBA, ali nikad se ne zna.

Komentari
Advertisements