Bomba u Humskoj: Partizan doveo bivšeg fudbalera CSKA

Fudbaleri Partizana

Kapiten Izraela Bibras Natho novo je počanje Partizana, prenosi Telegraf. On u Humsku stiže kao slobodan igrač i potpisaće ugovor na najverovatnije tri sezone.

Pregovori su dugo trajali, da bi na kraju Natho popustio, iako je imao dve ponude od Sivaspora i Gazijantepa, koje su donosile zaradu od milion evra godišnje. Ipak izgleda da ta stavka nije bila presudna.

Telegraf navodi da je pomogao i Zoran Tošić koji je prijatelj sa Nathom, pošto je sa njim već delio svlačionicu u moskovskom CSKA. U nekoliko navrata Tošić je, što javno, što privatno pozivao Izraelca da dođe u Partizan.

Pethodne nedelje Natho je iznenada spustio cifru godišnje zarade, što je crno-belima bilo zeleno svetlo. Izraelac je takođe odgledao mečeve sa Malatijom, posle čega je popustio i pristao da obuče dres crno-belih.

Karijeru počeo u Hapoelu i Tel Aviva, a naredna destinacija je bila Rusija, odnosno Rubin Kazanj (104.meča, 21 gol) zatim je kratko bio u PAOK-u iz Soluna, pa u CSKA, čiji je član bio pune četiri godine (101 meč, 24 gola).

Prethodnu sezonu je proveo u Olimpijakosu, ali nije bio zadovoljan minutažom, te je tražio prevremeni raskid ugovora.

Komentari
Advertisements