Debitant Lakčević: Partizan je DNK koji se od malena ugrađuje u svakog od nas

Još jedan izdanak Partizanove omladinske škole upisao je debitantski nastup za crno-bele u zvaničnim takmičenjima.

Nikola Lakčević je u susretu protiv Rada ušao u igru sredinom drugog poluvremena i debi je „začinio“ asistencijom Filipu Stevanoviću u poslednjim trenucima ove utakmice.

Presrećan sam. Ja mnogo ne pokazujem emocije, ali zna se da o debiju u seniorskoj konkurenciji odnosno prvom timu Partizana sanja svaki dečak. Već u omladincima sam došao u Partizan i to je DNK koji se od malena ugrađuje u svakog od nas. Bez obzira koje ste godište, sa kim igrate, mora da se zna šta je sveti grb. Želim da se zahvalim stručnom štabu na ukazanoj šansi i što su u svakom trenutku verovali u mene, rekao je 19-godišnji ofanzivni vezista za klupski sajt.

Lakčević je naglasio da su mu iskusniji saigrači olakšali prvo pojavljivanje pred Partizanovom publikom.

– Bilo je pozitivne treme jer je velika čast nositi dres i igrati na travnatoj površini sa svim ovim momcima koji su okosnica prvog tima. Savetovali su me da se opustim, igram svoju igru i da se ničega ne plašim, sto sam nadam se i ispoštovao.

Lakčević je dodao da mu je sve lakše uz vršnjake u timu, koji su več „osetili barut“ u seniorskom fudbalu.

– Što se tiče mojih mladih saigrača Fiće, Kalabe, Strahinje, Lakija, Ivana, Slobe….mi se dugo znamo i družimo i van terena, tako da naš odnos na terenu je samo posledica velikog drugarstva koje vlada među nama. Ako jedan dobije šansu, znači i da za drugog postoji prilika koja će doći, a mi samo treba da je u tom momentu najbolje iskoristimo. Presrećan sam i zbog asistencije, nije moglo lepše, dodao je mladi fudbaler Partizana.

Komentari
Advertisements