„Orlovi“ sve jači: Očekuje se još jedan povratak! [FOTO]

Ljubiša Tumbaković

Izvesno je da će se kapiten Kristal Palasa Luka Milivojević naći na spisku selektora Srbije Ljubiše Tumbakovića za mečeve kvalifikacija za EURO 2020 protiv Portugalije i Luksemburga, a po svemu sudeći još jedan povratnik se očekuje u nacionalnom timu.

FSS je objavio da je selektor „orlova“ boravio u Nemačkoj, gde je razgovarao sa defanzivcem Šalkea Matijom Nastasićem. Podsetimo, 26-godišnji štoper nije želeo da igra za nacionalni tim pod vošstvom Mladena Krstajića.

Tumbaković nije krio zadovoljstvo nakon razgovora sa Nastasić kao i drugim reprezentativcima koji igraju u Nemačkoj.

Ono što je bio prioritet kada sam došao, jeste da porazgovaram sa svim igračima, tako da sada zatvaram priču sa Nemačkom. Ostala je još jedna mala grupa igrača da se pokrije i to ćemo obaviti u narednih nekoliko dana. U Nemačkoj smo gledali prvo utakmicu u Menhengladbahu, gde je gostovao Šalke, a onda razgovarali sa Matijom Nastasićem. Bila je to jedna lepa i otvorena priča, dvosmerna. Jako fin razgovor, barem sam ga ja tako doživeo, a verujem i Matija.

Sledećeg dana smo gledali Ajntraht – Hofenhajm a zatim se videli sa Filipom Kostićem, Mijatom Gaćinovićem i Dejanom Joveljićem, koji je član mlade reprezentacije. Interesantna utakmica, Ajntraht je pobedio, tako da je i raspoloženje bilo kao i razgovor. Naravno, i tu je bilo prisutno dvosmerno razumevanje vezano za naš rad i neke zahteve koje sam ja izneo. Utisak je da su iza nas dva veoma uspešna dana i mislim da sve ide nekim svojim pozitivnim tokom, rekao je Tumbaković za sajt FSS.

Podsetim,

Komentari
Advertisements