Smena u Nišu

Simo Krunić

Vicešampion Srbije, Radnički iz Niša, odlučio se za promenu na klupi već posle petog kola Linglong Superlige.

Remi u Lučanima bio je poslednji meč koji je kao trener „Reala sa Nišave“ vodio Simo Krunić, pošto je dogovoren sporazumni raskid ugovora, navodi se u saopštenju Radničkog.

Pored ekspresne eliminacije iz Evrope, te jednog poraza i jednog remija u prvih pet kola domaćeg prvenstva, Kruniću se zamera i stil igre koji je forsirao od dolaska na Čair.

– Rukovodstvo vicešampiona Srbije nije zadovoljno onim što je prikazano u dosadašnjem delu sezone, a pre svega načinom igre, koji nije u skladu sa tradicionalnim ofanzivnim stilom Radničkog.

Klub je već ozbiljno pristupio pronalaženju adekvatnog kadrovskog rešenja, koje će odgovoriti izazovima koji su pred Radničkim.

Više puta u prošlosti istaknuto je da rukovodstvo Radničkog zahteva od stručnog i igračkog kadra da na terenu u svakom trenutku iskažu maksimalno zalaganje i igraju na “gol više” .

Ukoliko nisu spremni da pokažu ono što se od njih zraži i na najbolji način odgovore ambicijama koje klub bogate tradicije kakav je Radnički gaji, spremni smo da promenimo sve one koji nisu dorasli da odgovore tim izazovima, navodi se u saopštenju Radničkog.

Komentari
Advertisements