Marjanović: Ako se desi nešto loše idemo dalje jako i hrabro [VIDEO]

Boban Marjanović

Košakaši Srbije otputovali su u Kinu gde će nastaviti pripreme za Svetsko prvenstvo, a jedan od protivnika pripremnim mečevima biće ponovo Italijani sa kojima ćemo odmeriti snage i u grupi na Mundobasketu.

Procena je da će upravo meč sa Italijanima odlučiti i pobedniku grupe, ali Boban Marjanović je istakao da se ne bavi kalkulacijama.

Neće samo duel sa Italijanima odlučiti pobednika grupe, da bismo bili prvi u grupi moramo da pobedimo sve utakmice. Nisam se bavio kalkulacijama, prioritet u svakoj utakmici je pobeda, a ako se slučajno desi nešto loše moramo da izdržimo taj pritisak, sve te stvari koje idu oko nas, da budemo jaki i hrabri i da nastavimo takmičenje, rekao je srpski centar.

Povrede su poremetile pripreme, broj igrača na treninzima sveden je na minimum, a Marjanović žali zbog saigrača koji neće moći da nastupe u Kini.

Pre svega, žalosno je kada se neko povredi, svi ti momci rade godinama da uradimo nešto na Svetskom prvenstvu. I ne samo za reprezentaciju, već i za njihove lične karijere. Žalosno je uvek kada se neki profesionalac povredi, a znaš šta je sve radio da bi došao tu gde jeste. Jedna utakmica, jedan pokret ili nekontrolisana stvar mogu da dovedu do povrede i prvo osećamo žalost u srcu što nisu sa nama, jer sve su to dobri momci i želimo im brz oporavak, dodao je Marjanović.

Komentari
Advertisements