Virtus izdao novo saopštenje o Teodosiću

Miloš Teodosić

Aleksandar Đorđević je praktično potvrdio da će Srbija na Svetskom prvenstvu u Kini nastupiti bez Miloša Teodosića, rekavši da su šanse jedan posto, a u utorak se oglasio i novi klub srpskog plejmejkera Virtus.

Klub iz Bolonje je saopštio da će Teodosić narednih dana doputovati u Italiju, gde će nastaviti sa rehabilitacijom povređenog stopala. Čelnici Virtusa su se istovremeno zahvalili na saradnji Košarkaškom savezu Srbije.

– U stalnom smo kontaktu sa kolegama iz reprezentacije Srbije. Želeo bih da zahvalim predsedniku KSS Predragu Daniloviću, treneru Đorđeviću i profesoru Radovanoviću na dosadašnjoj saradnji. Vrlo dobro znamo šta Miloš Teodosić znači za reprezentaciju Srbije i žao nam je što neće biti u Kini. Ali, moramo na prvo mesto da stavimo zdravlje igrača i upravo to činimo. Sveodoci smo sve češćih povreda vrhunskih igrača i mora se obratiti posebna pažnja zbog sve prenatrpanijeg kalendara takmičenja. Previše je povreda i veliki igrači moraju da budu zaštićeni jer su oni glavni protagonisti ovog spektakla, rekao je izvršni direktor Virtusa Luka Baraldi.

Komentari
Advertisements