Milošević: U odnosu na igru, rezultat je spektakularan. Možemo mnogo bolje

Savo Milošević

Trener Partizana Savo Milošević rekao je posle pobede nad Moldeom od 2:1, da je ostvareni rezultat mnogo bolji od igre njegovog tima.

– Prvo poluvreme je bilo jedno od najlošijih od kada sam ja u Partizanu. Razloge za to ne znam, a jedino što mi pada na pamet da je želja bila prevelika i da su igrači ušli u psihološku blokadu. S obzirom na ono što smo prikazali, rezultat od 2:1 je spektakularan. Znam i ja, a znaju i momci da mogu mnogo bolje od ovoga, rekao je Milošević.

On se osvrnuo i na izdanje norveškog tima, ali više na suđenje Mađara Viktora Kasaija.

– Oni su se osećali komotno na našem terenu, kao što se sve ekipe ovde osećaju komotno. Nikada ne komentarišem suđenje, ali ovo prevazilazi sve. Oni su se osećali kao da igraju na svom terenu, znali su da će biti maksimalno zaštićeni i to je jedino opravdanje koje imam za moje momke. Radimo u izuzetno teškim uslovima. Pored toga što se osećamo kao pastorčad u svojoj zemlji, tako se osećamo i u Evropi. Ne znam kako smo takmičarski još živi, a eto imamo i prednost za revanš.

Milošević veruje da će njegov tim za sedam dana u revanšu biti bolji.

– Ovo je tek prvo poluvreme, a rekao sam i pre današnjeg meča da će 99 posto odlučivati utakmica u Moldeu. Zbog toga sam malo zadovoljniji rezultatom, s obzirom na kvalitet naše današnje igre. Ako podignemo našu igru za 30-40 posto, imamo čemu da se nadamo, zaključio je Milošević.

Komentari
Advertisements