Zvezda pružila podršku navijačima i zatražila reakciju hrvatskih vlasti

Svetozar Mijailović

Crvena zvezda je pružila podršku svojim navijačima koji su u sredu uveče napadnuti u jednom ugostiteljkom objektu u Kninu. Crveno-beli osuđuju vandalski čin i očekuju da počinioci napada u kojem je povređeni navijači budu otkriveni i kažnjeni.

FK Crvena zvezda je duboko razočaran činjenicom da su njegovi navijači u mestu Uzdolje kod Knina napadnuti dok su pratili meč našeg kluba sa ekipom Jang Bojs. Crvena zvezda je klub koji se uvek zalagao za fer-plej, a samim tim da svakom navijaču bude dozvoljeno da iskaže svoju navijačku pripadnost. Naš klub ovim putem šalje podršku svim povređenim navijačima i nudi svu neophodnu pomoć, a od nadležnih organa traži da što pre budu otkriveni i procesuirani počinioci ovog kukavičkog napada, navodi se u saopštenju predsednika FK Crvena zvezda Svetozara Mijailovića.

Hrvatski mediji su izvestili da su tokom prenosa utakmice između Jang Bojsa i Crvene zvezde, u ugostiteljski objekat u kojem se nalazila grupa navijača crveno-belih, upala grupa maskiranih osoba i napala goste, a u bolnicu je prevezeno petoro povređenih.

Komentari
Advertisements