BOMBA ZA KRAJ: Sebastijan Đovinko u pregovorima sa italijanskim prvoligašem!

230819GiovincoSC

Italijanski fudbalski prvoligaš Sasuolo je kontaktirao saudijski Al-Hilal kako bi se raspitao za Sebastijana Đovinka, javlja Sky Sport Italia.

Sasuolo je ozbiljno zainteresovan za Đovinka i već je poslao ponudu. Tridesetdvogodišnjak se Al-Hilalu pridružio tek u januaru ove godine nakon izuzetno uspešne epizode sa Torontom.

Za saudijski klub je postigao pet golova u 19 nastupa. U karijeri je upisao 23 nastupa za seniorsku reprezentaciju Italije, a bio je važan igrač ekipe koja je došla do finala EURO 2012. godine.

‘Neroverdi’ su u potrazi za kvalitetnim ofanzivnim vezistom jer je Domeniko Berardi blizu prelaska u Fiorentinu.

Međutim, Sky upozorava da pregovori neće biti jednostavni, s obzirom na to da bivši igrač Juventusa prima platu od oko 10 miliona evra u Saudijskoj Arabiji.

No, postoji mogućnost da Đovinko pristane na značajno smanjenje plate, jer navodno nije oduševljen životom u Rijadu, glavnom gradu Saudijske Arabije.

Takođe, Sasuolo je u potrazi za bogatim investitorima koji bi preuzeli deo Đovinkove plate, koji bi zauzvrat dobili reklamu za svoje firme, odnosno Đovinko bi reklamirao njihove proizvode.

Komentari
Advertisements