Daj krv i osvoji ulaznicu za Jang Bojs!

Davaoci krvi

Veliko interesovanje vlada za revanš utakmicu Crvene zvezde i Jang Bojsa, a humani navijači crveno-belih imaju još jednu priliku da dođu do ulaznice.

Navijači koji ovog vikenda budu došli na stadion „Rajko Mitić“ i učestovovali u tradicionalnoj akciji „Crveno-bela krv“, biće nagrađeni ulaznicama za utakmicu protiv Jang Bojsa.

Svi koji žele imaće priliku da u Medija centru stadiona „Rajko Mitić“ u subotu i nedelju, 24. i 25. avgusta, u periodu od 10 do 18 časova daju krv.

Crvena zvezda rešila je da nagradi i zahvali se onima koji pokažu humanost i učestvuju u 17. po redu akciji „Crveno-bela krv“. S obzirom na to da se akcija održava uoči revanš meča kvalifikacija za Ligu šampiona Crvena zvezda – Jang bojs, klub je odlučio da svim davaocima krvi pokloni ulaznicu za tu utakmicu.

Krv mogu dati sve osobe od 18 do 65 godina, uz uslov da su zdrave, da su prethodne noći spavale uobičajeno, da su obedovale, da su unele određenu količinu tečnosti, kao i da nisu pod dejstvom alkohola ili nekih drugih opijata. Neophodno je da interval između davanja krvi bude tri meseca za osobe muškog, odnosno četiri meseca za osobe ženskog pola.

Komentari
Advertisements