Bogdanović: Znamo da kliknemo kad je najvažnije, Raduljica: Nebitno je sa kim igramo [VIDEO]

Košarkaška reprezentacija Srbije pregazila je Filipine u drugom kolu D grupe na Mundobasketu 2019.

Bogdan Bogdanović je naglasio pristup igri uz napomenu da je naredni meč protiv Italije (sreda, 4. septembar od 13.30 najvažniji za naš tim.

Ušli smo ozbiljno od početka i posle je samo održavali. Srećni smo što smo imamo Bjelicu nazad i sigurno da doprinosi mnogo u igri. Gledali smo Italiju i igrali smo dva puta. Znamo se i za nas sad počinje turnir. Imaju kvalitetan tim i treba da ih ozbiljno shvatimo. Italija je nezgodna napadački, a mi smo jači na centrima. Mi igramo našu igru. Mi smo iskusna ekipa, znamo da kliknemo i igramo kad je najvažnije, rekao je Bogdanović.

Kapiten Miroslav Raduljica je govorio o prednostima Srbije u odnosu na druge ekipe, ali je pozvao na oprez u duelu sa Italijom.

Ove utakmice su bili fizičke teške, ali smo kombinovali i mogli da probamo atipične petorke što mislim da će nam koristiti u nastavku prvenstva. Prvi put igramo sa ovoliko visokom ekipom. Za nas je počelo prvenstvo odavno, niti nas ove dve pobede uljuljkuju. Znamo ko smo, znamo šta je Srbija i nebitno sa kim igramo. U sledećoj utakmici igraćemo čvrstu odbranu i nadam se da ćemo da pobedimo, tj. siguran sam u to. Protiv Italije moramo da budemo oprezni. Igraju sa novom energijom na ovom prvenstvu. Igrači samo treba da isprate uputstva stručnog štaba i nema greške, kazao je Raduljica, a potom se osvrnuo se i na sistem takmičenja što možete pogledati u videu.

Komentari
Advertisements