Bjelica: Biće mnogo lakše u drugoj fazi [VIDEO]

Nemanja Bjelica

Nemanja Bjelica nije bio u potpunosti zadovoljan posle meča sa Italijom i najavio da ima vremena da se neke stvari koriguju do početka druge faze.

Ova utakmica je za nas imala težinu četvrtfinala, zbog čega je bila veoma teška i donela vidljivu tenziju i pritisak. Mislim da će u drugoj rundi biti mnogo lakše, ovo je dobro došlo da iskorigujemo neke stvari, najvažnija je pobeda. Moramo da se smirimo na kraju, da privedemo utakmicu kraju mirnije glave i pohvalio bih Raduljicu i Jovića koji su držali ekipu uz Bogdana, rekao je Bjelica.

Bjelica je objasio razloge nešto stegnutijeg ulaska u meč.

Malo smo stegnuti ušli u meč, ali to je zato što smo favoriti. Dobro je što se to desilo sada, znamo kako ćemo se nositi sa tim u drugoj fazi. Imaćemo vremena malo i da odmorimo, format je pomalo nezahvalan, igraćemo prekosutra, posle puta, ali tako je svima, gledamo samo nas i idemo u sledeću rundu.

Još sedam utakmica za veliki rezultat.

Imamo još sedam utakmica da napravimo veliku stvar, uvek će neko drugi iskočiti u prvi plan, znamo tačno ko šta radi. Mi smo igrali odličnu košarku, ali oni su ubacili neke vezane šuteve. Važno je što smo igrali sa svih 12 igrača, idemo dalje, zaključio je Bjelica.

Komentari
Advertisements