Čukarički prodao napadača Mančester Sitiju!

Slobodan Tedić

Sjajna vest sa Banovog brda – Čukarički je prodao igrača Mančester Sitiju!

„Brđani“ su potvrdili da će talentovani napadač Slobodan Tedić od januara zvanično biti igrač Mančester Sitija, ali će do kraja sezone ostati u Čukaričkom kao pozajmljen igrač.

Postigli smo dogovor sa jednim od najboljih svetskih klubova. Za Tedića, ali i sve nas koji radimo u klubu, ovo je velika stvar, ujedno i veliki motiv da nastavimo da radimo u istom ritmu, sa još većim žarom. Kad jedan takav klub kao što je šampion Engleske kod nas nađe igrača koji im je interesantan, pa ga pritom još i angažuje, to znači samo jedno, da smo na dobrom putu, rekao je sportski direktor, Nenad Mirosavljević, za klupski sajt.

Dugo je ovaj momak bio na skeneru Sitija, dugo su ga pratili skauti njihovog kluba, bilo je čak utakmica kad nismo ni znali da su oni na tribinama. Gledali su svaki njegov meč, svaki njegov pokret, što je sasvim normalno za najveće svetske klubove. Kad su nas zvanično kontaktirali, lako smo se i brzo dogovorili. Ovo je potvrda našeg dobrog rada, ali i najbolji mogući marketing za Čukarički, i uopšte za kompletan srpski fudbal, dodao je Mirosavljević.

Komentari
Advertisements