Marković otkrio kako je izabrao Partizan i za koliko će biti spreman

Lazar Marković

Lazar Marković je u sredu zvanično predstavljen kao novo pojačanje Partizana, a po sopstvenom priznanju trebaće mu određeno vreme da se vrati u formu.

Moram da što pre vratim formu. Mislim da ću za desetak dana biti spreman. Treba sutra da se vidim sa kondicionim trenerima i šefom kako bismo napravili plan, rekao je Marković za klupski sajt.

U sastavu crno-belih ima sjajnih igrača.

Manje više mi je sve poznato, mnogo ljudi znam koji ovde rade još dok sam bio dete. A koje su novine, videću sutra u centru. Znam dosta igrača, ali ima novih. Koliko sam gledao Asana i Natha na terenu zaista su super. Tu spadaju i Sadik i Suma. Ima sjajnih igrača, ne treba trošiti reči o Stojketu, Tošketu, Zdjelaru i ekipi. Sviđa mi se sve.

U Ligi Evrope rivali su Alkmar, Astana i Mančester Junajted.

Junajted poznajem iz Engleske jer su nam bili ljuti rival kao što će biti i za sto godina Liverpulu. Poštujem ih, jedan od većih klubova na svetu, ako ne i najveći posle Liverpula. Mančester će uvek biti Mančester i uvek će imati kvalitetne igrače. Sada su doveli par igrača od kojih sam sa jednim igrao u Halu. Imaju dobru ekipu. Treba vremena da se sve složi, ali oni će uvek biti to što jesu.

Na kraju je otkrio kako je došlo do povraatka u Humsku.

Ja sam za odlazak sebi zacrtao dve zemlje, ali mi se nisu dopale ponude koje sam dobio. I kada je Partizan ušao u Ligu Evrope počeo sam sve da selektujem i bio sam brz. Srce je na kraju izabralo Partizan, zaključio je Marković.

Komentari
Advertisements