TORINSKI GALAKTIKOSI: Juventus će od naredne godine biti jači za 4 spektakularna igrača!

1105 paratici SC

Prelazni rok u Italiji je gotov. Juventus se osetno pojačao.

Ruku na srce, direktor Paratići nije uspeo da se reši nekih igrača poput Mandžukića, Džana, Matuidija… Ali, već se polako sprema plan za narednu sezonu.

Kako sada stvari stoje, Kristijan Eriksen će gotovo sigurno preći u Torino. Da li u januaru uz neko obeštećenje, ili na leto kao slobododan igrač – videćemo.

Fabio Paratići po svaku cenu želi da vrati Pogbu u Juventus. Francuz takođe nema ništa protiv da se opet okuša u Seriji A.

Za dva mesta u napadu konkurišu čak tri vrhunska fudbalera. Jasno je da će u nekom trenutku Ronaldo prestati da igra aktivno fudbal. Uprava „stare dame“ odavno ima plan da naslednik Portugalca bude M’Bape. Uz njega, plan je da se dokopaju Nejmara ili Salaha.

Ovog leta, ispostaviće se, Juventusova ponuda za Brazilca je bila najizdašnija- 100 miliona evra plus Dibala, PSŽ to nije prihvatio. Na kraju, Barsa ni u jednom trenutku nije poslala sličnu ponudu. Takođe, već neko vreme se šuška da će narednog leta Salah napustiti Liverpul. Da li će se vratiti u Italiju ostaje nam da vidimo.

Svakako- Eriksen, Pogba, M’bape, Nejmar/Salah, uz postojeći kadar deluje zaista impresivno.

Komentari
Advertisements