KK Crvena zvezda spremila iznenađenje za svoje navijače

Navijači Zvezde u Areni

KK Crvena zvezda mts spemio je iznenađenje za sve vlasnike sezonskih ulaznica (takmičarska sezona 2019-2020) i vlasnike članskih karata kluba, pošto će svi oni biti u prilici da pogledaju prijateljsku utakmicu koju Crvena zvezda igra u nedelju protiv ekipe Mornara!

Poslednji test meč crveno-belih pred nastavak priprema i put u Atinu na mečeve sa Olimpijakosom i Peristerijem, igra se u nedelju od 19 časova u „Štark Areni“.

Tim je klub nastavio sa praksom da nagrađuje vlasnike sezonskih ulaznic i članskih karata, koji će za ovaj meč bez obzira na mesto koje su rezervisali za narednu sezonu, nedeljni meč moći da pogledaju prvi novi tim Crvene zvezde koji ulazi u sezonu u kojoj će se takmičiti u Evroligi, ABA ligi, ABA liga Superkupu, Kupu Radivoja Koraća i Superligi Srbije.

Za utakmicu Crvena zvezda mts – Mornar Bar biće isključivo otvoren NIVO 200 sa severne strane (ulazi od 213 do 218), a ulaz u halu moguć je već od 17.30 časova. Istovremeno klub je omogućio mogućnost kupovine , svima koji žele da budu vlasnici sezonske karte, a to još uvek nisu učinili, da to urade i u nedelje u „Štark Areni“ pre i tokom utakmice, gde će biti otvoreno prodajno mesto, a novi kupci takođe upisivani i u članstvo kluba.

Ulazak na utakmicu omogućen je svim vlasnicima sezonskih ulaznica za takmičarsku sezonu 2019-2020 i vlasnicima članskih karata KK Crvena zvezda. Dođite i pozdravite novi tim crveno-belih u duelu sa ekipom Mornara koja je tokom prelaznog roka, oformila izuzetno kvalitetan i jak sastav.

Klub istovremeno podseća da je prodaja sezonskih ulaznica i Evroliga paketa po izuzetno povoljnim cenama počela 2.septembra i trajaće do 20.septembra ove godine. Paralelno sa početkom prodaje koja poput pretprodaje za sada ima izvanredan odziv kod navijača Crvene zvezde

Sve potrebne i detaljne informacije o cenama, radnom vremenu prodajnih mesta možete pogledati klikom na sledeći link:

http://www.kkcrvenazvezda.rs/ticketing-rs.html

KK Crvena zvezda mts

Komentari
Advertisements