Zvezda pustila u prodaju ’’evroligaški kontigent karata’’

KK Crvena zvezda mts pustio je u prodaju takozvani ’’evroligaški kontigent karata’’.

Naime, po ceni od samo 5.000 dinara svi zainteresovani obezbeđuju mesto u dvorani na svih 15 utakmica u Evroligi koliko će ih crveno-beli naredne sezone igrati u ’’Štark areni’’.

Svaki sektor na nivou 400 ’’Štark arene’’ zauzela su po dva igrača Crvene zvezde. Oni će se prvi i jedini put u ovoj sezoni međusobno takmičiti, za paketić i osmeh više onih kojima je pomoć najpotrebnija. Zato, menadžment kluba je podržao ideju i u saradnji sa košarkašima doneo odluku da prodaja sezonskih ulaznica za Evroligu ima i humani karakter, pa će pobednici u ovoj maloj igrici, na osnovu broja prodatih ulaznica za njihov sektor, pripremiti adekvatnu pomoć nekoj od organizacija kojoj je pomoć preko potrebna.

Sektor koji bude imao najviše prodatih karata kada bude završena prodaja biće proglašen pobednikom. Dva igrača koja budu najuspešnija odlučiće kojoj ustanovi će biti uručeni pokloni i donacija u vidu sezonskih ulaznica. Na taj način odlučili smo da prodaji sezonskih ulaznica dodelimo i takmičarsku notu, a sve sa ciljem da još jednom akcijom pružimo pomoć onima kojima je ona najpotrebnija.

CRVENO-BELI PAROVI ZA KOJE MOŽETE GLASATI KUPOVINOM EVROLIGINOG PAKETA ULAZNICA:

Beron i Jovanović – sektor 401
Dženkins i Kuzmić – sektor 402
Lazić i Odžo – sektor 403
D. Braun i Čović – sektor 404
Davidovac i Perperoglou – sektor 420
Nenadić i L.Braun – sektor 421
Gist i Simanić – sektor 422
Dobrić i Faje – sektor 423

Prodaja paketa po ovim izuzetno popularnim cenama traje do 20. septembra. Kada se prodaja okonča, crveno-beli prvotimci će započeti svoje humanitarne akcije zahvaljujući vama i po staroj navici obradovati one kojima su pažnja, pomoć i podrška najpotrebniji.

Komentari
Advertisements