Njegoš Petrović: Nikad nisam bio srećniji nego u ovih mesec dana koliko sam u Zvezdi

Njegoš Petrović predstavljen u Zvezdi

Njegoš Petrović stigao je u redove Crvene zvezde u finišu prelaznog roka i brzo je stekao poverenje trenera Vlada Milojevića.

Mladi vezista je priznao da nije očekivao da će tako brzo dobiti priliku i naglasio da su mu u prilagođavanju novoj sredini pomogli saigrači.

Utisci su odlični. Saigrači su mi stvarno pomogli da se brzo adaptiram u Zvezdi. Uslovi su fenomenalni i na vrhunskom nivou. Nikad nisam bio srećniji nego u ovih mesec dana koliko sam u klubu. Nisam očekivao da ću posle dva dana dobiti šansu da budem starter protiv Mladosti. Bio sam prijatno iznenađen. Mogu da kažem da sam zadovoljan tom utakmicom, ali znam da mogu mnogo bolje igre da pružim u nastavku. Siguran sam da će, kako vreme bude odmicalo, sve biti na znatno višem nivou, rekao je Petrović za klupski sajt.

Doskorašnji fudbaler Rada izneo je svoja očekivanja o učešću Zvezde u grupnoj fazi Lige šampiona i nacionalnom prvenstvu.

Kada sam dolazio izjavio sam da najmanje što Crvena zvezda zaslužuje je grupna faza Lige šampiona. To se na kraju i ostvarilo. Mislim da ćemo se pokazati u odličnom svetlu. Grupa jeste teška, ali pokazali smo da se ne plašimo, da možemo da igramo sa bilo kojom ekipom i ne sumnjam da ćemo uspešno završiti jesenji deo sezone. U prvenstvu su ciljevi uvek najviši i težimo ka tome da radom i trudom ponovimo prethodnu sezonu.

Petrović je standardni reprezentativac Srbije U -21, a nada se da će se jednoga dana naći i na spisku selektora A tima.

Mislim da je to u ovom trenutku nerealno. Naravno da bih to želeo. San svakog mladog fudbalera je da bude reprezentativac svoje zemlje. Imam vremena da napredujem. Nadam se ću ostvariti i taj san, za tri ili četiri godine, ali koncentrisan sam na trenutne obaveze u mladoj reprezentaciji i klubu, dodao je Njegoš Petrović.

Komentari
Advertisements